18.1 C
Бургас
петък, май 24, 2024

Дизайнерска Баба Марта

Баба Марта бързала, мартенички вързала!

Всяка година модата в мартениците се мени. Те отдавна не са просто бял и червен конец, който си връзваме за здраве и успешна година. Те са вече аксесоар, който носим с удоволствие. Те са различни – с имена, зодии, картинки, форми. Сергиите са изпъстрени с произведения на изкуството, а ние сме на лов за тази мартеничка, която най-много ще ни подхожда. Ефектът „Уау“, който търсим, намираме в многообразието от дизайнерски гривни, медальони, пръстени, аксесоари. А производителите всяка година ни изненадват с всевъзможни решения.

 

Ние обаче сме в търсенето на НАЙ-ОРИГИНАЛНАТА мартеница. Тази, с която вие сте очаровали всички. Ако са ви „вързали“ или пък вие сте подарили на някой друг нестандартна, интересна, екстравагантна и оригинална мартеница, споделете я с нас. А ако ни впечатлите ще получите и дизайнерски подарък от сложно.ком, с който да се похвалите на всички.

 

Сложна мартеницаРегламентът е следният – изпратете ни снимка на мартеничката с кратко описание – дали сте я получили, подарили, купили или направили сами, на страницата ни във Facebook. Там ви очакват снимките на всички участници, за които ще се гласува. Имате време до 14 март, когато ще определим победителя, чиято мартеница е харесана най-много пъти. Той ще получи дизайнерски свещник от сложно.ком.

 

Бързо хващайте фотоапаратите – очакваме вашата Дизайнерска Баба Марта!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии