24.3 C
Бургас
четвъртък, юни 13, 2024

За и Против Електрическото гласуване!

След като циганите се обявиха твърдо против електрическото гласуване и заклеймиха политическа партия Референдум, дойде ред и други да дадат мнението си по темата. Отчитането на изборните резултати тази година се превърна в поредния кошмар за клетите хорица, решили да припечелят някой лев покрай кампанията.

Човек се учи, докато е жив, затова и няма как всичко да е идеално в изборния ден. Съвет обаче за по-мирно протичане дава в личния си профил млада българка. Ето какво има да каже:

„Само бих отбелезАла, че ако въведат електрическото гласуване (а също и електрическия стол), няма нещастни хора да абортират и припадат в Арена Армеец, и да пишат SOS по потните стъкла, и да идват роднини да им носят сандвичи и мокри кърпички, и Волен няма да се кикерчи по улиците и да страда от „изхлузена обувка“, и да дрънка криминално-шпионски небивалици, и, уви, няма да виждаме небръснатата мутра на кмета от Галиче, който празнува под възгласите на чалга певачки „ИИИИ ЗААА ВЕЕЕЧНИЯ КМЕЕТ ОТ ВСИИЧКИ ПРИЯТЕЛИИИ“, нито пък репортерка ще го пита „А хората, които не са гласували за вас трябва ли да имат едно наум? Ще има ли запалени къщи и коли?“, и най-вече няма да чуваме отговора на вечния кмет – „Беее, аре стига сте ме питали такива неща, насекъде има запалени къщи и коли!“ (!!) С две думи – ще бъде АДСКИ скучно!“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии