11 C
Бургас
събота, април 20, 2024

10 женски навика, които ужасяват мъжете

Както обещахме, сега е ред да разобличим и недостатъците на жените, като хвърлим дневна светлина (разбирайте – компромати) върху техните минуси и отрицателни страни. Колкото и шокиращо да звучи, никой не е съвършен или идеален. Дори ние, жените, си имаме своите дребни кусури и слабости. Никоя дама не е пострадала или счупила маникюр при писането на тази статия. (Наистина..)

1. Постоянната нужда от стимулиране на G-токата. 10 женски навика, които ужасяват мъжетеНе, не тази, за която си мислите. Ех, това мръсно подсъзнание. Другата, която се намира в края на думата „шопингггг”. Нищо не ужасява силния пол повече от това да бъде юрнат от половинката си по магазините в безкраен 12-часов маратон, по времето на който ще трябва да отговаря на въпроси от типа „Тези дънки правят ли задника ми огромен?”. „Не знам за задника ти, скъпа, но цената им определено е убийствена. Да не би да са направени от кожата на някой изчезващ животински вид?”

2. Те плачат за абсолютно всичко. 10 женски навика, които ужасяват мъжетеНищо не обезоръжава мъжа повече от женския рев, придружен с десет реда сълзи, сополи и гротескно размазана спирала, струяща на черни ручеи от очите им, при което мадамата заприличва на същинско копие на чичо Фестър10 женски навика, които ужасяват мъжете (героят от „Семейство Адамс”). От тази покъртителна гледка дори космите под мишниците им настръхват. Ами истински кралици на драмата сме, какво да се прави! Нежни и чувствителни души, обречени открито да страдат пред половинките си, от които очакват утеха.

3. Космите, които оставят след себе си. 10 женски навика, които ужасяват мъжетеСъщо като при домашните любимци, женската козина има досадния навик да губи поне по сто косъма на ден (при смяната на сезоните и по повече), които съвсем несъобразително полепват по дрехите и дори по бельото на мъжа. А още по-неприятна е ситуацията, при която те се озоват в манджата. Знаем, че храненето е свещен ритуал за силния пол, а наличието на косъм (радвайте се когато не е къс, къдрав и черен, хо-хо) може да провали напълно удоволствието от иначе добре приготвената вечеря.

4. Обичат да подяждат. Тъй като споменахме, че храненето е свещен ритуал, в този ред на мисли няма как да не отбележим и досадния навик на жените да посягат към чуждата порция. Сещате ли се за сцената от сериала „Приятели”, в която Джоуи се развика на мацката срещу него, дръзнала да си вземе от картофките му? „Джоуи не споделя храна”. 10 женски навика, които ужасяват мъжетеКато се замисля, наистина е много неприятно някой да ти рови из чинията. Дами, не правете грешката да посягате към пържолата на мъжа. Ако той сам прецени да ви отдели от храната си, приемете го като безспорен жест на истинска любов. Спомнете си за друга сцена – тази от анимационното филмче „Лейди и скитника” и неподправения жест на героя, който побутва с муцунка последното останало кюфтенце към своята любима.

5. Безспирното бърборене. 10 женски навика, които ужасяват мъжетеТъкмо си се прибрал от тежък работен ден, моментално захвърляш чорапите и дрехите където ти падне, полягаш на дивана, отваряш си една студена биричка, пускаш мача и в този съвършен миг на истинско блаженство и райско спокойствие, входната врата се отваря с трясък, влиза развълнуваната ти жена, приятелка или любовница, която с весел глас (обикновено няколко децибела над поносимото за уморените ти уши) и приповдигнато настроение започва да обяснява, и то без да си поема дъх, колко страхотно е минал денят й, какво си купила от разпродажбата в МОЛА, как най-добрата й приятелка открила място, където предлагат евтини масажи и спа процедури, как в работата се скарала с колежка, но я поставила на мястото й, дрън, дрън, дрън… Само ако можеше да й намалиш звука, както с дистанционното на телевизора. Затова никога не прекъсвайте жена, когато мълчи.

6. Женската злоба, клюкарстване и суета. 10 женски навика, които ужасяват мъжетеПочти няма витрина или огледало, в което тя да не се огледа, за да се увери за стотен път в перфектния си външен вид. Губи минимум час-два, за да се приведе в състояние, достойно за модните улици на града, в който излизате на вечеря или някакво социално събитие. Има навика да обсъжда дрехите, обувките, чантите, прическите, килограмите и поведението на останалите жени, които в нейните очи са й съпернички. А на другия ден може да прекара цял следобед със своите приятелки в обсъждане на това как общата им позната се е появила на купона с обувки от миналия сезон и напълно неподходяща чанта.

7. Хигиената. От една страна е манията на жените за чистота и изрядност. Всичко трябва да е облизано и излъскано до блясък. От друга страна, става въпрос и за тяхната лична хигиена. Ако истинският мъж е мръсен, потен и възбуден, то всяка уважаваща себе си жена трябва да е добре поддържана, депилирана (никави мустаци, моля) и гладка като бебешко дупе; да ухае на зюмбюли и лилии, да е чиста като момина сълза, 10 женски навика, които ужасяват мъжетено със сексуално подсъзнание, по-разкрепостено и мръсно от двуседмични престояли мъжки чорапи, които седят изправени до леглото в ъгъла. Всяка неизправност или пропуснат отскубнат косъм би довел до следния сценарий: Мъж и жена се прибират от дискотека. Решават да правят секс. Жената се съблича, но се оказва, че има огромни черни косми по краката. Мъжът я пита: – Тези косми пречат ли ти да бягаш? – Ами не – отвръща смутено тя. – Ами какво чакаш тогава? Айде, бегай.”

8. Проявите на ревност и чувството за собственост. 10 женски навика, които ужасяват мъжетеТози лош навик всъщност важи и за двата пола. Но докато при жените проявата на здравословна доза ревност от страна на мъжа е сигурен знак, че той я обича, свободолюбието на мъжете ги кара да се ужасяват от обсебващите жени, които сякаш ги задушават и ограбват личното им пространство. Любовта, скъпи читатели, можете да задържите само с отворена длан, но не и със стиснат юмрук.

9. Кофти пиянство. 10 женски навика, които ужасяват мъжетеТази точка важи както за мъжете, така и за жените. Защото, колкото и да сме различни, ние все пак имаме и еднакви слаби страни. Едва ли има мъж, който да не се ужаси от гледката на мъртво пияна жена, която е вече в безсъзнание, напълно безпомощна и слаба, или пък под влиянието на алкохола е показала наяве най-лошите черти от характера си. Тази картинка не е никак приятна. Така че, скъпи приятели, консумирайте с мярка. Отнася се за всички.

10. Нима стигнахме края на класацията? Е… мисля, че няма какво повече да кажем по този въпрос. Това бяха всички дреееебни и незначителни недостатъци, за които успяхме да се сетим. Оказа се, че ние, жените, все пак сме по-добри и целомъдрени от вас, мъжете. До нови срещи.10 женски навика, които ужасяват мъжете

Един момент. Какво? Естествено, че не сме приключили. Просто искахме нагледно да демонстрираме безкрайното женско самочувствие, самоувереност и желанието да сме винаги прави, за да излизаме победители във всяка една ситуация и спор. Това несъмнено съществува в характера и на повечето мъже, права ли съм? Добре де, може и да не съм! (изпотих се, докато набера смелост да го призная). В случая ние сме по-добрите манипулатори и знаем как да използваме непозволени техники, за да постигнем целите си. Сълзи, съблазняване (да, сексът е мощно оръжие), мрънкане, цупене, тръшкане, заплахи. Тези методи са в репертоара на почти всяка жена и понякога могат да докарат силния пол до лудост.

Сега вече наистина достигнахме края на класацията. За десерт сме оставили ценен съвет – 70 бързи и лесни начина да задоволите жена си: 69 + разходка по магазините.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Препоръчани статии

Бъди свързан

1,829Феноветекато
67последователиследвам
116абонатиабонирам
- Присъедини се -

Последни статии